Новини

5 жовтня у Вінниці розпочався опалювальний сезон для соціальної сфери

5 жовтня 2020, 13:23

У «Вінницяміськтеплоенерго» повідомили, наразі жодна соціальна установа міста не подала заявку на подачу тепла.  

 Про це «Місту над Бугом» повідомила речниця підприємства «Вінницяміськтеплоенерго» Сніжана Корчака. За її словами, як тільки надійдуть відповідні заявки, заклади під'єднають до теплопостачання.

«Від сьогодні, з п’ятого жовтня розпочинається опалювальний сезон двадцятого – двадцять - першого років для закладів соціальної сфери. Для забезпечення подачі теплоносія, керівники закладів соціальної сфери, мають подати до теплопостачального підприємства відповідні письмові заявки. Станом на одинадцяту годину п’ятого жовтня до «Вінницяміськтеплоенерго» ще не надійшло жодної заявки. Але у випадку їх надходження, теплопостачальне підприємство готове одразу подати тепло носій до відповідних закладів». – зауважила Сніжана Корчака

Нагадаємо, що за рішенням виконкому міської ради, 5 жовтня у Вінниці розпочинається опалювальний сезон для соціальних закладів. Сніжана Корчака зазначила, що загалом підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» подає послугу на 105 закладів соціальної сфери. Це 51 дошкільний заклад, 38 шкіл, 14 закладів охорони здоров’я і 2 заклади позашкільної освіти. 

Додамо, що у житлові будинки тепло подаватимуть, якщо впродовж трьох діб середня температура повітря становить не більше +8.

Поділитися :