Новини

6 листопада у Вінниці створили ще одну прийомну родину

6 листопада 2020, 12:08

Неповна родина вінничан взяла на виховання дитину.  Відповідні міські служби зазначили, що  готові допомогти та підтримати сім’ю, яка буде виховувати хлопчика. 

Як повідомили на сайті міської ради, шостого листопада, до прийомної сім’ї, влаштовано восьмирічного Артема. Виховуватиме хлопчика Вероніка Василівна, яка має доньку восьмикласницю. 

Заступниця міського голови Галина Якубович привітала Вероніку Василівну та підкреслила, що усі відповідні служби завжди готові допомогти та підтримати сім’ю, яке виховує прийомну дитину. 

«У нас сьогодні приємна подія: ще одну дитину влаштовано у родину. Ми хотіли б вам подякувати від імені міського голови Сергія Моргунова, що ви прийняли досить непросте  рішення і пішли на такий важливий крок. Я впевнена, що ви подаруєте цій дитині щастя, свою любов і тепло. Хочу вам побажати благополуччя, добра і, найважливіше, здоров’я всій родині. Приємним сюрпризом для вас буде те, що з міського бюджету ви отримаєте ще 25 тис. грн. Це додаткові кошти до тих виплат, які дає держава», – зазначила заступниця міського голови Галина Якубович.

Вероніка Василівна – приватний підприємець, любить активний відпочинок та займається волонтерством. Рішення взяти до своєї родини на виховання та спільне проживання восьмирічного Артема приймали разом із донькою Аліною.

Хлопчик – сирота. У 2014 році у нього померла мама, а за деякий час – батько. Артем виховувався у Вінницькому навчально-реабілітаційному центрі «Гніздечко». Сьогодні він поїде до своєї нової родини. 

Поділитися :