Новини

Американські місіонери привезли допомогу вінничанам, постраждалим від ракетних обстрілів

20 липня 2022, 12:34

Представники Благодійного фонду «Серпнева місія Україна» передали медичні засоби для обласної лікарні імені Миколи Пирогова та речі, які необхідні нашим військовим.

Як повідомив голова вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий,  у міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу з'явилися нові партнери та друзі. Напередодні він та депутат облради Дмитро Чаленко  зустрілися з представниками Благодійного фонду «Серпнева місія Україна» Томом Поррітом, Метью Грегсоном, Кемероном Брауером і керівницею місії на території України Вікторією Тарасюк.  Після ракетного удару американські місіонери, які працювали на Хмельниччині та Тернопільщині, приїхали до Вінниці.

"Вони привезли допомогу родинам, які постраждали від рашиського теракту; медичні засоби - для «пироговки» та речі, які необхідні нашим військовим",- повідомив Вячеслав Соколовий.

Наступного тижня до Вінниці зі США приїде співзасновник «Серпневої місії», щоб скоординувати подальшу співпрацю в наданні гуманітарної допомоги  мешканцям Вінниччини.

"Щиро вдячний нашим новим друзям. Спільно піклуємося про людей і наближаємо Перемогу", - сказав голова облради.

                                             

Поділитися :