Новини

АНТИфестиваль "Вінницький шлях" для поціновувачів вина відбудеться у Вінниці

13 жовтня 2020, 10:01

Організатори фесту проведуть його в новому форматі, без скупчень гостей. Крафтові подільські вина, що можна скуштувати тільки на Вінниччині та різноманітні вина світу запропонують гостям АНТИфестивалю. 

За 6 тижнів побувати у 9 винних регіонах світу зможуть учасники АНТИфестивалю вина "Вінницький шлях".

Це своєрідний туристичний маршрут, яким зможуть пройтись гості міста, та відвідати 9 вінницьких ресторацій. Усі заклади-учасники фестивалю чекатимуть на своїх відвідувачів з 17 жовтня й до 22 листопада. Тур ресторанами Вінниці дозволить в оригінальному форматі ознайомитися зі світовими винними брендами, та посмакувати власними, подільськими напоями. Організатори заходу назвали його АНТИФестивалем невипадково, адже він проводитиметься у незвичному форматі. Зокрема, як розповіла маркетологиня Мар'яна Сабадаш фестиваль триватиме півтора місяця і у майбутньому його хочуть зробити однією з туристичних родзинок нашого міста.

"Дивіться яка задумка, ми не хочемо створювати великих скупчень людей, тому за півтора місяця пройде більше людей по невеликих групах, одна, дві чотири гостя буде приходити в ресторан і у них на це буде великий час. Про нього не забудуть тому, що ми працюємо", зазначила Мар'яна Сабадаш

Тож відчути атмосферу Франції, дух Італії, характер Грузії або спробувати на смак Чилі можна буде в самому серці Поділля. 

У програмі АНТИфестивалю окрім дегустацій вин та ексклюзивних страв, різноманітні майстер-класи та яскраві шоу-програми, розіграш подарункових сертифікатів та інші сюрпризи. Детальніше на сторінці «Visit Vinnytsia» та «Вінницький шлях» у фейсбук. Фестиваль проходитиме за підтримки Департаменту маркетингу і туризму Вінницької міської ради.  

Поділитися :