Новини

Авто для батальйону ССО "Азов Київ" передав Віктор Бронюк та вінницькі підприємці

27 травня 2022, 16:26

Hyundai для бійців придбав вінницький підприємець на прохання фронтмена гурту "ТІК", який і передав автівку азовцю з позивним "Сонце". 

Про потребу авто на передову Бронюк дізнався від небайдужої вінничанки Валентини Кирильчук. Каже, дав клич друзям - і ті оперативно питання вирішили.

Як розповів Місту над Бугом друг співака Роман, машину придбав вінницький підприємець Іван Пустовіт за власний кошт. І це вже п’яте авто, яке він купив для наших військовий, що воюють на передовій. Авто з Європи підремонтували та перефарбували у Вінниці, підготувавши до відправки на фронт.

Вінничани гуртуються для допомоги військовим, поєднуючи основну роботу з волонтерством. Бо розуміють, що надійний тил сьогодні теж запорука нашої перемоги, - розповів Роман. 

36 річного "Сонце" евакуювали з важким пораненням з Маріуполя на початку квітня. І поки триває реабілітація, військовий займається закупівлею амуніції та тактичного обладнання для 2 батальйону ССО "Азов Київ".

Музикант Віктор Бронюк завдяки своїм зв’язкам та тривалій волонтерській діяльності допомагає ефективно координувати військових з тими, хто може допомогти закрити потреби для фронту. Сам теж займається збором допомоги бійцям. Говорить про свою діяльність неохоче та зазначає, що наразі важливо оперативно відновлювати боєздатність наших військових, щоб могли знищити якомога більше ворожих сил і повернутись живими.

Нещодавно музикант організував передачу п’яти французьких "швидких" для військових медиків.

Мій друг Жерар де Ля Салль, з яким я кілька років тому потоваришував під час навчання на пілотів у Західноукраїнській школі авіації, багато років живе і займається аграрним бізнесом в Україні. За походженням він - французький граф, а за покликом серця – справжній патріот України. На Великдень його організація Pompiers de l'Urgence Internationale передала 5 карет швидкої допомоги, які 26 травня доставили у Київську область та Дніпропетровську області, - розповів Вітя.

"Сонце" ж зізнається, що не очікував цього від вінничан і приємно вражений вчинком. Для нього і побратимів це авто наразі необхідне, оскільки наявність "коліс" підвищує ефективність підрозділу та рятує життя нашим воїнам. Обіцяє, що авто якнайшвидше відправиться на Схід до побратимів, які боронять нашу землю від московитів.

Реквізити для збору коштів на авто, амуніції й тактичного обладнання для 2 батальйону ССО "Азов Київ":

IBAN: UA853220010000026202328212340

ІПН/ЄДРПОУ: 3149402911

Карта 4441 1144 5792 6440 Отримувач: Москаленко Дмитро Васильович

Поділитися :