Новини

Бізнес-форум «HoReCa.Restart» пройде у Вінниці 5 серпня

3 серпня 2021, 16:39

Це щорічна подія, започаткована вінницьким  бізнес-клубом,  для  розвитку та підтримки малого і середнього бізнесу. 

 

Цього року бізнес-форум проходитиме вчетверте - у двох форматах: офлайн та онлайн. Інформація, якою поділяться запрошені спікери, буде цікавою не лише рестораторам, а всім підприємцям, які працюють у сфері обслуговування. Наголошує організаторка події Надія Лисецька.

“Коли ми вперше проводили бізнес-форум «HoReCa.Restart» була ідея трохи сколихнути ресторанну сферу Вінниці, щоб ресторатори зрозуміли, що можна робити ресторани атмосферними, затишними, щоб до нашого міста хотіли їхати туристи, щоб наше місто запам’ятовувалося на смак. І для того, щоб підняти цю ресторанну культуру, з однієї сторони треба мотивувати рестораторів робити не звичайні банкетні ресторани, а все-таки цікавими концепціями закладами, а з іншої сторони формувати культуру споживання, культуру сніданків, яку дуже хочеться все ж таки впровадити в нашому місті”, - розповіла пані Надія.

На брифінгу керівниця вінницької КОВІД-19 Бізнес-клініки розповіла про цікавих та успішних бізнес-спікерів, яких запросили до Вінниці. Це ресторатор, власник Фамільної сироварні в Тернополі Михайло Гросуляк, директор львівського холдингу емоцій Тарас Маселко та засновник Ресторації сучасної української кухні Андрій Тягун.

“Михайло Гросуляк, знаний всім по закладу своєму в буковелі “Грибова хата” найоригінальніший, напевно, в Україні в цілому заклад. Окрім того будем говорити і про франшизи в ресторанному бізнесі, до нас приїжджає Тарас Маселко - це керівник мережі найвідоміших у Льовові ресторанів: “Криївку”, напевно, всі чули, “Метр ковбаси” відомий на всю Україну і далеко за межами нашої країни. Багато іноземних туристів асоціюють з цими ресторанами нашу Україну. І він (примітка ред. - Тарас Маселко) буде ділитися досвідом, де беруться ідеї і з ким вони їх впроваджують. Дуже хочеться, щоб з часом, і наше місто, Вінниця, запам’ятовувалося через такі гастрородзинки”, - поділилася організаторка «HoReCa.Restart».

Власниця “Ресторації Шпігеля” з Хмельницького Анна Діль та вінницької ресторатор Валерій Сиверчук розкажуть, як коронакриза вплинула на їхній бізнес, та які нові можливості для них відкрила.

“В людей однозначно залишилося менше грошей, але вони не згодні отримувати менше, менший сервіс, менше продуктів чи менш гарний смак, тому доводиться працювати в два раза більше, для того, щоб бути хоча б на тому самому рівні. Звільнилося дуже багато ніш, з’явилися нові ніші, які, умовно кажучи, на півтора роки тому не відкрилися б”, - прокоментував пан Валерій.

На бізнес-форум «HoReCa.Restart» зареєструвалися більше сотні представників готельно-ресторанного бізнесу Вінниці. Охочі долучитися, ще можуть зареєструватися тут.

Поділитися :