Новини

Через сильні морози та снігопади комунальники Вінниці працювали всю ніч

18 січня 2021, 10:53

Дороги посипали протиожеледними засобами, а тротуари, за проханням вінничан, не обробляли сіллю - їх розчищала спецтехніка зі щітками.

Через пониження температури до 16 градусів морозу, що уповільнює дію протиожеледних засобів, дороги міста посипали тричі, а деякі спуски та підйоми - чотири рази. Про це ідеться на сайті Вінницької міської ради.    

"Під час обробки вулично-шляхової мережі ми додавали піско-соляну суміш, тому що сама сіль працює дуже повільно. Зранку відбулась перезмінка персоналу. Після цього на дороги виїхали ланки спецтехніки, вони зчищатимуть з проїжджих частин сніг, який завдяки нічній обробці не перетворився у шар льоду та легко згортається на узбіччя", - розповів директор департаменту комунального господарства міської ради Володимир Ніценко.

Зупинки громадського транспорту та виходи на пішохідні переходи наразі розчищають працівники комунальних підприємств. На тротуарах працює техніка з щітками, їх, на прохання вінничан, не посипають сіллю. Також триває прибирання прибудинкових територій. У дворах працює 18 одиниць техніки та 340 двірників. 

Поділитися :