Новини

Державна міграційна служба Вінниччини роз'яснила, як записатися в електронну чергу та де отримати готові документи

20 липня 2022, 15:23

Громадяни, які здійснювали оформлення паспортних документів у відділі № 4 міста Вінниці УДМС у Вінницькій області,  можуть отримати вже готові паспорти. Для цього їм необхідно звернутися до Управління Державної міграційної служби Вінниччини за адресою: вулиця Пирогова, 4, каб.№ 8.

Про це повідомляють на Фб-сторінці управління Державної міграційної служби у Вінницькій області. Для більш якісного та зручного обслуговування громадян, відділ № 1 у м. Вінниці отримав нові можливості - запис у чергу через термінал. Це дає змогу стати у поточну чергу, обравши вільне місце на сьогодні, або отримати талончик на зручну дату та час. Черга у терміналах запланована на найближчий місяць.

"Відділ № 1 у м. Вінниці УДМС Вінницької області здійснює прийом громадян для оформлення паспортних документів виключно через реєстрацію в електронній черзі в онлайн-сервісі ДМС «Електронна черга» або запис у чергу через термінал .  В усіх інших районних підрозділах подати документи для отримання послуг з оформлення ID-картки та закордонного паспорта можна завдяки застосуванню реєстрації в онлайн-сервісі «Електронна черга» або ж у порядку «живої» черги", - зазначається в роз'ясненні УДМС у Вінницькій області.

Телефон «гарячої» лінії УДМС: (0432) 67-43-06

                                           

Поділитися :