Новини

Діток від чотирьох років запрошують до театрального гуртка «Мельпомена» у Вінницькому Палаці дітей та юнацтва

22 вересня 2023, 12:26

Заняття відбуваються двічі на тиждень, щопонеділка та щовівторка. Гурток безкоштовний.

Як інформують на сайті міської ради, безкоштовний гурток театрального мистецтва діє при Вінницькому Палаці дітей та юнацтва. Зразковий художній колектив України театральна студія “Мельпомена” працює з 2007 року. За цей час ця аматорська студія стала відома по всій Україні, здобувши сотні перемог на Всеукраїнських конкурсах та фестивалях.

У 2013 році колективу театральної студії «Мельпомена» за активну участь у справі відродження та примноження надбань національної культури та художньої спадщини українського народу, а також високий художній рівень було присвоєно звання «Зразковий художній колектив».

За останні роки вихованці «Мельпомени» взяли участь у 20 Всеукраїнських, 10 обласних, 16 міських конкурсах, де вибороли 105 призових місць та 5 нагород «Гран-прі».

Багато вихованців студії продовжують фахово вивчати театральне мистецтво та стали акторами Вінницького обласного академічного муздрамтеатру ім. Садовського.

"В ході занять діти не лише вивчають основи театрального мистецтва, а й займаються хореографією та вокалом, адже володіння тілом та голосом – дуже важливі на сцені. Вихованці студії – справжні шанувальники театрального мистецтва, з легкістю перевтілюються в казкових персонажів чи героїв п’єс, веселих і трагічних", – ідеться в дописі.

Заняття відбуваються двічі на тиждень, щопонеділка та щовівторка, зауважує керівниця гуртка Людмила Вонсовська. Детальніша інформація за телефоном: 67-16-70 або на сайті Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

Фото: Вінницький Палац дітей та юнацтва

Поділитися :