Новини

"Дитячі розваги на катамаранах": Гумштаб продовжує ініціювати заходи для найменших у Вінниці

22 вересня 2023, 09:26

Більше 90 сімей із дітьми з числа пільгових категорій, ВПО та родин Захисників та Захисниць завітали на набережну Roshen, аби гарно провести час та зловити хвилі.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, 21 вересня Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з Вінницькою міською радою організовували чергову акцію для хлопчиків і дівчаток – «Дитячі розваги на катамаранах».

Мета акції – подарувати малечі та їхнім батькам щасливі спогади. Особливо важливо це під час війни, оскільки це дозволяє відволіктись та гарно провести час, стверджують координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Як розповів депутат ВМР Дмитро Мира, до водної прогулянки на катамаранах могли долучитися усі охочі. Для цього створили Google-форму для реєстрації.

"Сьогодні ми тут зібрали майже 250 учасників, а саме: багатодітні родини, сім’ї, які втратили годувальника, діти Захисників та Захисниць та внутрішньо переміщені особи, щоб вони разом цікаво провели своє дозвілля. Під час заходу кожній родині було надано 30 хвилин безкоштовного катання, аби вони в колі сім’ї провели активно час", – сказав Дмитро Мира.

Депутат Вінницької міської ради та координатор Гумштабу Андрій Піжевський розповів, що позитивні емоції та посмішки на обличчях дітей вчергове доводять, наскільки важлива для них увага з боку дорослих.

"Наша задача зробити все можливе, аби українські діти не відчували війни. Діти – наше майбутнє і вони мають право на щасливе життя навіть під час повномасштабного вторгнення", – сказав він.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :