Новини

До кінця року у Вінниці завершать капремонт вулиці Данила Нечая

29 вересня 2021, 13:54

Це 2 км оновленої дороги з тротуарами та велодоріжками – для зручності і комфорту містян.

Почали модернізацію ще у 2019 році, зробили 1,2 км дороги, однак через пандемію довелось поставити проєкт на паузу. Завдяки співфінансуванню з обласного бюджету вдалося продовжити роботи.

Як пише на своїй фб-сторінці мер Вінниці Сергій Моргунов, вулиця Данила Нечая – це головна магістраль Старого міста. До сьогодні уже відремонтовані центральні вулиці в мікрорайонах та в’їзди у Вінницю.

Капремонт вулиці Данила Нечая планують завершити навіть раніше, ніж передбачали, до кінця року. Залишилось облаштувати на окремих ділянках тротуари та освітлення, постелити основний шар асфальту, встановити посадкові павільйони з тактильною плиткою, світлофори та підсвітку на пішохідних переходах. Також вулиця стане більш зеленою – висадять молоді дерева.

«Якісна інфраструктура важлива для розвитку громади: по-перше, це покращення умов проживання; по-друге, у таких мікрорайонах пожвавлюється бізнес; по-третє, позитивні зміни відзначають приїжджі. І якщо Вінницю знають як місто з найкращими дорогами, то це великий плюс для нашого іміджу та приваблення інвестицій», - пояснив очільник міста.

Поділитися :