Новини

Досліди від "Шаленої лабораторії" показали маленьким маріупольцям у Вінниці

25 липня 2022, 11:22

Цікаве дозвілля в оздоровчому центрі «ЯМаріуполь. Родина» організували для понад 40 діток різного віку представники ТaтоHub. Вінниця та відділу молодіжної політики міськради.

Як йдеться на сайті вінницької міської ради, на базі дитячого оздоровчого центру «ЯМаріуполь. Родина» хлопчикам та дівчаткам показали цікаві досліди від "Шаленої лабораторії". 

Менеджерка з адміністративних питань та комунікацій ТaтоHub.Вінниця Ірина Кілимник каже, що хотіли зробити щось нове та цікаве для малечі, тому запросили представників "Шаленої лабораторії". За її словами, діти-переселенці побачили фонтан з пару, приготувати солодощі в рідкому азоті та кольорову магію, яка зачарувала всіх глядачів.

Начальниця відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак розповіла, що у такий спосіб хотіли залишити приємну згадку про час, який діти провели у таборі, оскільки підходила до кінця.

"Мені все дуже сподобалось. Я ще ніколи не бачила таких цікавих дослідів", - поділилася своїми враженнями десятирічна Анастасія з Маріуполя.

 

Поділитися :