Новини

Досвід розвитку туристичної сфери Вінниці вивчала делегація з Івано-Франківська

16 квітня 2021, 17:51

Також посадовиці встигли побувати на екскурсії історичним центром міста.

Як ідеться на фейсбук-сторінці Департаменту міста та туризму, департамент інвестиційної політики проєктів міжнарожних звязків, туризму та промоції міста Івано-Франківської міської ради представляли начальниця управління міжнародних зв’язків, туризму та промоції Уляна Басараб-Ганчак та керівниця відділу туризму та промоції міста Наталя Гугіль.

"Вони познайомилися зі структурою та обов’язками нашого департаменту і дізналися, які результати дають наші проєкти та співпраця з музеями, гідами і представниками сфери гостинності", - йдеться в повідомленні.

Також посадовиці встигли побувати на екскурсії історичним центром міста, мали змогу порівняти систему вінницького електронного квитка з тією, що функціонує в Івано-Франківську.

"Під час зустрічі ми дізнались і про те, що мають спільного і чим відрізняються туристичні реалії Івано-Франківська та Вінниці. Змогли навіть зрівняти фірмові сувеніри, які презентують наші міста, обмінявшись ними на згадку", - повідомляють у дописі.

Як розповів "Місту над Бугом" заступник міського голови Андрій Очеретний, наразі Вінниця лідирує у багатьох українських рейтингах, що спонукає інші міста переймати досвід найкращих практик міста. 

"10 березня Вінниця серед 100 найбільших міст України має 1 місце серед найпрозоріших міст України. Тобто 99 балів із 100 ми набрали. І ми також займаємо лідируючі позиції щодо інвестиційної привабливості. Журнал Forbes, нагадаю, у вересні визнав нас у трійці лідерів: 2 місце ми зайняли по привабливості", - розповів Андрій Очеретний.

Нагадаємо, вчора Вінницю відвідувала делегація з Миколаєва.

Поділитися :