Новини

Два вінницькі проєкти увійшли до "Каталогу кращих практик молодіжної роботи 2020"

18 лютого 2021, 10:59

Це обласний молодіжний форум "Вінниччина молодіжна: ініціюй та дій" та фестиваль "Будь молодим – живи активно!".

Як повідомив на своїй фейсбук-сторінці голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні започаткували в 2017 році Міністерство молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні. Мета конкурсу - відзначення та популяризації молодіжної роботи.

У підсумковий каталог практик увійшли два вінницькі проєкти. Це обласний молодіжний форум "Вінниччина молодіжна: ініціюй та дій" – діалоговий майданчик для активної молоді усієї області, що дає можливість взяти участь у прийнятті рішень, висловленні інтересів і цінностей, формування цілей, пропонування власних бачень розвитку молодіжної політики в області для того, щоб рішення та програми ухвалені посадовцями були релевантними до потреб молоді

2 проєкт – обласний фестиваль "Будь молодим – живи активно!", головною метою якого є підвищення рівня здоров’я молоді, популяризація та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді.

"Щороку молодь стає все активнішою, цінності та пріоритети видозмінюються, тому такі практики молодіжної роботи мають важливе значення для того, щоб позитивні зміни у громадах відбувалися вже сьогодні. Вінниччина має величезний потенціал у молодіжній роботі та мотивує продовжувати працювати для молоді і разом з молоддю!" – наголосив Сергій Борзов.

Фото: Facebook/Сергій Борзов

Поділитися :