Новини

Двоє вихованців Вінницької МДЮСШ №5 стали призерами чемпіонату світу з універсального бою

30 жовтня 2023, 15:36

Вінничани Артем Зімін та Кирило Вербицький здобули титул чемпіона світу у категорії кадети та "бронзу" серед юнаків відповідно.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, на спортивну подію до Грузії з’їхались понад 300 борців з 20 країн світу. Вони змагаються у наступних вікових категоріях: діти (10-11, 12-13 років); юнаки та дівчата (14-15, 16-17 років); юніори (18-20 років); дорослі.

Вихованці МДЮСШ №5 займаються дзюдо та самбо вже майже 10 років. 

"Вони прийшли до нашої школи у три роки, відтоді активно тренуються та мають у своєму арсеналі чимало перемог. Хлопці – неодноразові призери чемпіонатів України з дзюдо та самбо", - зазначає тренер-викладач Вінницької МДЮСШ № 5 Олег Бузовський.

​​​​Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський додав, що спортивна школа № 5, протягом багатьох років формує сильних і цілеспрямованих спортсменів.

"Багато випускників цієї школи вдало продовжили свою кар'єру в спортивному світі та досягли виняткових результатів на різних змаганнях. Бажаємо подальших перемог нашим вінничанам!" – каже Сергій Краєвський. 


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :