Новини

"Філармонійне безсоння" : у Вінниці відбудеться другий концерт нового проєкту

16 жовтня 2020, 11:42

"Романси під зірками" - концерт відбудеться 16 жовтня у Вінницькій Філармонії.  

Стартував проєкт наприкінці вересня з програмою "Чайковський в Україні". Як розповів «Місту над Бугом» ведучий проєкту Олександр  Бойцун, аудиторія  була  приємно здивована новим форматом концерту, коли на сцені  поруч з виконавцями розмістили й глядачів. А у фоє з’явилась імпровізована кав’ярня, де вінничани мали можливість не лише послухати музику і дізнатися про маловідомі факти біографії композитора, але й поспілкуватися між собою.

Такий формат нічних концертів отримав гарні відгуки у постійних відвідувачів обласної філармонії, а також зацікавив молодшу аудиторію. Наступний концерт в рамках  нового  проєкту  «Філармонійне безсоння» відбудеться 16 жовтня. Вінницький виконавець Олександр Онофрійчук виступить у супроводі струнного ансамблю філармонії. У програмі – українські романси в нових аранжуваннях та рідко виконувані твори. Початок концерту – о 21 годині.

«Формат досить не звичний, артисти на сцені, глядачі на сцені, така камерна атмосфера. Формат цього концерту полягав у тому, що поперше діяв буфет. Столики ми поставили, люди могли собі поспілкуватися, дотримуючись звісно дистанції. Спілкувалися під час концерту з виконавцем, це був формат такого квартирника. Не просто концерт, глядачі прийшли сіли та слухають. Це була жива бесіда. Ще декілька точно буде, є ідея і пропозиції.  Максимальна кількість глядачів, яку ми можемо вмістити у такому форматі концерту тридцять, максимум п’ятдесят», - зазначив  Олександр  Бойцун

Анонси  наступних програм в рамках проєкту «Філармонійне  безсоння» опублікують на Фейсбук-сторінці найближчим часом. 

На період карантину, кількість глядачів в залі зменшили втричі  для того, щоб під час концертів глядачі змогли дотримуватися соціальної дистанції.

 

Поділитися :