Новини

"Ініціативу мешканців місто підтримує фінансами": міський голова Вінниці Сергій Моргунов розповів про благоустрій Сабарова 

10 червня 2022, 11:21

У мікрорайоні Сабарів  люди беруть участь у програмі співфінансування, щоб прокласти асфальтовану дорогу. 

На своїй сторінці у Фейсбук міський голова Сергій Моргунов написав, що один з прикладів допомоги віддаленим мікрорайонам  – вулиця Панаса Мирного на Сабарові. Люди об’єдналися всією вулицею, щоб прокласти асфальтовану дорогу, і подали заявку на участь у програмі співфінансування. В

Виконуємо зобов'язання муніципалітету щодо підтримки. Ділянка ніби невелика - близько 300 м, але для людей важливо, щоб біля їхніх будинків був порядок, - йдеться в дописі.

Зазначається, що поруч ще одна вулиця - Заньковецької, де на зміну бездоріжжю прийде асфальт. Її довжина – 700 м. Тут теж ініціатива належить мешканцям, місто підтримує фінансами.

За останні роки інфраструктура мікрорайону значно покращилась. Ми оновили магістральні дороги в цій місцевості - вул. Черняховського та Сабарівське шосе. І в нинішніх складних умовах ми не повинні полишати спроби і далі впорядковувати місто, - підсумував мер міста. 

 

Поділитися :