Новини

"Кишенькове Місто": вінницьку Вежу Артинова відтворили на 3D-листівці

2 березня 2021, 12:06

Окрім головного символу Вінниці, на поштівках можна побачити архітектурні надбання з 24 регіонів України.

Як повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту маркетингу міста та туризму, тепер головний архітектурний символ Вінниці можна у буквальному сенсі потримати на долоні та захопити з собою на згадку. Проєкт "Кишенькове Місто" реалізований компанією Skeiron за підтримки Українського культурного фонду. Принцип його простий, а результат дозволяє не лише віртуально подорожувати Україною, а й мати сувеніри з кожного міста, чиї локації зображено на листівках.

Потрібно спершу завантажити додаток Pocket City AR, обрати набір листівок, який хочете переглянути і навести скан на листівку з набору. На екрані телефону з’явиться 3D-модель об’єкта, зображеного на листівці. Його можна роздивитися з різних ракурсів, а також прослухати аудіоісторію цієї пам’ятки, сфотографувати її чи записати відео.

"Ініціатива "Кишенькова країна" відтворила у своєму додатку та на листівках архітектурні надбання 24 регіонів України. Серед них є навіть Ластівчине Гніздо, яке розташоване у Криму, та руїни Донецького аеропорту. Вінниця на цих листівках представлена вежею Артинова, яка зараз є візитівкою та символом міста, вона споруджена за проєктом найвідомішого вінницького архітектора Григорія Артинова", - йдеться в дописі.

Поділитися :