Новини

Компанія HEAD Group відновила будівництво заводу у вінницькому індустріальному парку

10 травня 2022, 18:02

На території індустріального парку відновили роботи та будують залізобетонне укриття заводу «Вінтер спорт».

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови Андрій Очеретний, до кінця червня цього року тут планують закінчити влаштування фундаментів. 

«Відповідно до проекту, будівля заводу складатиметься із виробничих та складських приміщень, адміністративно-побутового корпусу, швейного цеху. У виробничому корпусі розмістять цехи з виготовлення лиж, черевиків та кріплень, а також склади сировини та готової продукції», - сказав Андрій Очеретний.

Повідомляється, що загальна площа виробничих приміщень становитиме 43 тис. кв. м. Очікується, що цей завод буде одним з найбільших заводів компанії у світі та забезпечить роботою понад 1200 вінничан.

У створення виробничих, адміністративних та складських приміщень компанія планує вкласти близько 80 млн євро. Ми робимо все можливе, щоб Вінниця і надалі була надійним містом-партнером з привабливим бізнес-кліматом. Зараз як ніколи треба докладати максимум зусиль для відновлення роботи бізнесу в усіх можливих формах», - додав Андрій Очеретний.

Поділитися :