Новини

"Конфлікт за чаркою": на Вінниччині чоловік вдарив молотком, а потім підпалив свого знайомого

14 січня 2021, 13:51

Зловмисник - колишній ув'язнений, який близько 20 років провів за ґратами за крадіжки, розбої та порушення адміннагляду. 

Як повідомляють на фейсбук-сторінці Національної поліції у Вінницькій області, 13 січня працівники літинської поліції на місці злочину затримали жителя села Івча, який під час сварки зі своїм гостем завдав ударів молотком, облив бензином та підпалив. 

Повідомлення про бійку на спецлінію поліції надійшло близько 20:00. Прибувши на виклик, правоохоронці викликали швидку допомогу потерпілому та за підозрою у вчиненні нанесення тілесних ушкоджень затримали 45-річного господаря будинку. Ним виявився колишній ув'язнений, який близько 20 років провів за ґратами за крадіжки, розбої та порушення адміннагляду.

"Слідчо-оперативною групою поліції встановлено, що зловмисник запросив потерпілого до себе в гості. Під час застілля між чоловіками виник раптовий конфлікт і господар кілька разів вдарив односельця молотком по голові та руках. На цьому розлючений чоловік не заспокоївся. Він приніс з сараю каністру з бензином, облив ним гостя та підпалив", - розповів начальник сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №3 Вінницького районного управління поліції Костянтин Коробчинський

Наразі 40-річний потерпілий з забоями та опіками знаходиться у лікарні. Зловмиснику за вчинення замаху на вбивство загрожує до 15 років ув’язнення. 

Поділитися :