Новини

"Космічна мандрівка": Офіс туризму Вінниці розробив новий тематичний цикл екскурсій для дітей

23 червня 2022, 11:25

Перша екскурсія відбудеться 30 червня, наступна – 7 липня.

Як інформують на сайті міської ради, "Космічна мандрівка" – спільний пізнавально-розважальний проєкт Офісу туризму Вінниці, гідеси Людмили Очеретної та Вінницької міської централізованої бібліотечної системи.

На діток 7-12 років чекає екскурсія проспектом Космонавтів, конкурси, фотосесія, майстер-клас із виготовлення «Космопузиків», музей іграшки, літературна полиця та бібліокінопоказ.

Екскурсійна програма стартує від постаменту з літаком на площі Костянтина Могилка, охоплює проспект Космонавтів, а також дві бібліотеки (центральну дитячу і бібліотеку-філію №13). Таким чином малеча зможе не лише розважитися і дізнатися багато цікавого, а й скористатися нагодою та зацікавитись новою для себе літературою.


Більше новин - у нашому ТГ-каналі: https://t.me/mnb_vinn


Для участі в екскурсії 30 червня потрібно заповнити гугл-форму за посиланням. Максимальна кількість дітей під час екскурсії – 15. Наступні групи анонсуватимуться на сторінці Офісу туризму Вінниці у Facebook.

Вартість екскурсії – 200 грн. Для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб діє знижка 30%.

Також екскурсію «Космічна мандрівка» можна замовити як програму в рамках святкування Дня народження дитини. За деталями необхідно звертатися до Офісу туризму Вінниці за тел. 096 775 67 95 або адресою vinnytsia.tourism@gmail.com.

Поділитися :