Новини

«Квіти вдячності»: 9 тисяч квітучих кущів висадили у п’яти областях України в рамках акції, яку ініціювали вінничани

13 червня 2022, 14:34

Це ініціатива Фонду громади «Подільська громада» спільно з компанією Dekoplant.

Як повідомили Місту над Бугом організатори, дев'ять тисяч квітучих кущів висадили у п’яти областях України в рамках акції. Загалом кущі з Вінниці отримали й висадили 17 громад України.

Це ініціатива Фонду громади «Подільська громада» спільно з компанією Dekoplant.

  • 5 тисяч саджанців висадили у Вінницькій громаді на територіях 98 закладів (дитячі садочки, ліцеї, гуртожитки, де нині мешкають переселенці).
  • 4 тисячі – прикрасили сквери, парки, центральні площі на Вінниччині, Миколаївщині, Полтавщині, Львівщині та Київщині.

Саджанці з Вінниці отримали перевірені партнерські організації, які спільно з місцевою владою влаштували у своїх громадах толоки. Загалом акцією вдалося охопити 17 громад із 5 областей.

 Як би пафосно це не звучало, для нас – це квіти Перемоги. Так, ворог відібрав у нас весну, але він не зуміє забрати тепло, посмішки і надію, які дарують квіти. Квіти нашої Перемоги, яка обов’язково буде, -  розповіла голова правління Фонду громади «Подільська громада» Олена Данілова

Нагадаємо, нещодавно у Вінниці на проспектах Юності та Коцюбинського висадили понад 3,5 тисячі троянд. Їх передала компанія «Dekoplant» у рамках акції «Непередбачуваної щирості», яку підтримали Фонд громади «Подільська громада» спільно з МКП «Вінницязеленбуд». Ініціатива, що стала можливою завдяки синергії бізнесу, влади та громади, мала прикрасити місто квітами та залучити до громадської активності вимушених переселенців, які знайшли у Вінниці тимчасовий чи вже постійний прихисток.

Поділитися :