Новини

Лікарі вінницького «Центру матері та дитини» надають онлайн-консультації

13 березня 2022, 12:49

Вони відбуваються через телеграм-канал.

Вінницька міська клінічна лікарня «Центр Матері та Дитини» працює та надає невідкладну допомогу: акушерсько-гінекологічну та педіатричну. Крім того, колектив Центру створив телеграм-канал для онлайн-консультацій, щоб максимально швидко та якісно допомогти тим, хто не має змоги прийти чи приїхати до закладу. Про це повідомляють на сайті міськради.

Директор КНП «ВМКЛ «ЦМтаД» Володимир Присяжнюк розповів, що телеграм-канал в закладі створили ще у перші дні війни російських окупантів проти України.

«Ми розуміємо, що не всі наші пацієнти в такий важкий час зможуть дістатись до лікарні, адже наші відвідувачі - це діти, матері та вагітні жінки. Саме тому ми вирішили запустити телеграм-канал. Зазначу, він одразу запрацював. До нього приєднались усі наші лікарі, які щоденно надають десятки консультацій онлайн. Нам пишуть багато жителів Вінницької громади, але є також звернення від біженців з регіонів, де нині ведуться бойові дії. Багато запитань стосуються лікування дітей, звертаються за допомогою і вагітні жінки, породіллі», - говорить Володимир Присяжнюк. 


Оперативні новини для вінничан у нашому Telegram - каналі https://t.me/mnb_vinn


Він додає, що «Центр Матері та Дитини» працює щоденно, а приймальне відділення відкрите цілодобово.

Читайте також:
18-й день протистояння російській агресії: ранкове звернення голови Вінницької ОДА

Поділитися :