Новини

Минулої доби на Вінниччині в ДТП постраждали дві людини

30 листопада 2022, 11:13

За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років.

Як повідомляють на фейсбук сторінці Нацполіції Вінниччини, дорожньо-транспортні пригоди стались 29 листопада у Вінниці та Гайсині. З тілесними ушкодженнями до медичних закладів потрапили двоє людей.

За попередньою інформацією слідства дорожньо-транспортна пригода сталася близько 08.10 у місті Вінниці на вулиці Немирівське шосе за участі автомобіля ZAZ та пішоходів.

19–річний водій, вінничанин, допустив наїзд на жінку та її малолітню доньку, які переходили проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході.

У результаті автопригоди 38–річна потерпіла, мешканка Турбівської територіальної громади, госпіталізована до травматологічного відділення лікарні.

Ще одна автопригода сталась у місті Гайсин по вулиці Першотравневій близько 08.45.

Попередньо, 46–річний водій вантажівки DAF, під час маневру розвороту, допустив зіткнення з автомобілем Mazda, який рухався позаду в попутному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 29–річний кермувальник останньої отримав травми та госпіталізований до медичного закладу.

У всіх водіїв здійснено забір крові для проведення експертизи на стан сп’яніння.

Поліція встановлює обставини та причини автопригод. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

"За цими фактами слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Поділитися :