Новини

Міський голова Сергій Моргунов: у реаліях війни сьогодні у Вінниці – відносно спокійно

18 березня 2022, 19:16

Сьогодні, на диво, гарний, сонячний день, але найголовніше – від ранку не було повітряних тривог.

Місто функціонує у штатному режимі. Громадський транспорт запустили на пів години раніше, щоб у людей була можливість раніше виходити на роботу. Відкривається все більше магазинів, закладів сфери послуг. Про це йдеться на фб-сторінці міського голови Сергія Моргунова.

"Сьогодні був в кількох продовольчих магазинах. В основному асортимент достатній, але є питання по окремих товарах, зокрема сіль. Будемо працювати над тим, щоб допомогти мережам поповнити запаси. Це не просто, але поступово впораємось", - йдеться у дописі.


Оперативні новини для вінничан у нашому Telegram - каналі https://t.me/mnb_vinn


Вінниця продовжує отримувати допомогу з-за кордону. Сьогодні – з Польщі, Франції, Паневежиса – нашого міста-побратима з Литви. Завдяки цьому формують також вантажі для Києва, Харкова, у тому числі для підрозділів тероборони.

Мер Вінниці сьогодні зустрівся з депутатами польського Сейму Вітольдом Зембачинські та Адамом Шлапкою. Разом з мешканцями міста Ополе вже вчетверте організовують гуманітарні вантажі до Вінниці. Адам також повідомив, що згідно з опитуваннями, 91% поляків підтримує вступ України до ЄС. 

Також сьогодні почали налагоджувати контакти з українською діаспорою в Іспанії – громадське об’єднання працює, щоб відправляти гуманітарну допомогу.

Читайте також:
Міський голова Сергій Моргунов повідомив про відновлення робіт з реконструкції вулиці Батозької

Поділитися :