Новини

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов закликав усіх учасників виборчого процесу провести вибори демократично та прозоро

9 жовтня 2020, 10:07

На думку міського голови для усіх політичних команд вибори – це іспит на демократичність і довіру виборців. Водночас він переконаний, що вінницька громада має продемонструвати свою політичну зрілість, толерантність і відкритість.

Виборча кампанія у Вінниці має пройти демократично і прозоро. Так зазначив у своєму дописі на фейсбук вінницький міський голова Сергій Моргунов. Тому він підтримав ініціативу громадянської мережі ОПОРА та підписав Кодекс етичної поведінки. Адже, на думку міського голови Вінниці використання адмінресурсу чи службового становища на час виборів є неприпустимим, так само як і будь-яких чорних технологій.

Вінничани – мудрі люди і в будь-якому разі відрізнять правду від брудних маніпуляцій, - зазначив Сергій Моргунов.

Він закликав усіх кандидатів приєднатися до цього кодексу честі. І висловив сподівання, що ці правила будуть обов’язковими до виконання, а не просто декларацією заради піару. Також у своєму дописі Сергій Моргунов зазначив, що вінницька громада має продемонструвати свою політичну зрілість, толерантність і відкритість. І під час агітації, і в день голосування мають бути дотримані високі світові стандарти.  

 

Поділитися :