Новини

На Вінниччині 70 мобільних патрулів контролюють дотримання карантинних обмежень

8 квітня 2021, 12:49

Понад 300 адмінпротоколів за порушення маскового режиму складено лише за тиждень.

Як повідомляють на сайті Національної поліції у Вінницькій області, до мобільних груп увійшли 50 працівників поліції, 60 членів громадських формувань та недержавних охоронних структур.

Щодня вони перевіряють магазини, торговельні центри та заклади харчування. Також поліцейські контролюють дотримання вимог карантину людьми, що перебувають на самоізоляції. А спільно з представниками Укртрансбезпеки патрулі інспектують перевізників, пояснюють громадянам важливість дотримання маскового режиму в транспорті та інших громадських місцях.

Лише за три дні на порушників правил карантину складено 344 адміністративних матеріалів за правопорушення передбачене ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно протиепідемічних правил і норм). 

"Звертаємось до всіх громадян з порозумінням ставитися до таких перевірок та дотримуватись карантинних обмежень, в громадських місцях одягати захисні маски, користуватись антисептичними засобами, дотримуватись соціальної дистанції. У зв'язку з релігійними святами, просимо представників релігійних громад обмежити відвідування культових споруд, а вірян - неухильно дотримуватись карантинних обмежень", - йдеться в повідомленні.

Поділитися :