Новини

На Вінниччині чоловік, кермуючи вантажівкою, збив пішохода та викинув тіло в річку

5 лютого 2021, 08:55

У вчиненому водій зізнався наступного дня.

Як йдеться на фейсбук-сторінці Поліції Вінницької області, 2 лютого у Хмільницькому районі сталась дорожньо-транспортна пригода, під час якої водій автомобіля "ЗИЛ-131" допустив наїзд на жителя села Широка Гребля. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події. Після вчинення ДТП водій вантажівки викинув тіло загиблого у річку та зник з місця пригоди.

Водій, 28-річний мешканець Хмільницького району, наступного дня зателефонував до поліції та зізнався у скоєному. Винуватець аварії розповів, що свідків інциденту не було, тож, аби уникнути покарання, він викинув тіло у Південний Буг неподалік від населеного пункту Широка Гребля.

"До пошукових заходів було залучено особовий склад підрозділу поліції та працівників ГУ ДСНС у Вінницькій області. Близько 15.00 години тіло загиблого було знайдено у річці Південний Буг між селами Широка Гребля та Курилівка", - йдеться у повідомленні.

Слідче управління поліції відкрило кримінальне провадження за ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) та ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.

Фото: Facebook/Поліція Вінницької області

Поділитися :