Новини

На Вінниччині поліцейські за пів години розшукали водія, причетного до аварії

18 листопада 2020, 15:19

У селищі міського типу Турбів нетверезий водій збив 44-річну жінку та втік з місця ДТП. 

На сайті Національної поліції Вінницької області повідомили, що працівникам групи реагування патрульної поліції спільно з дільничним офіцером Липовецького відділення поліції вдалось за пів години встановити місцезнаходження автомобіля та водія, який 17 листопада в смт Турбів збив жінку-велосипедистку та втік з місця ДТП. Аварія сталась близько 14:00 години на вулиці Миру.

У поліції зазначають, що водій автомобіля Opel Vectra збив 44-річну жінку, яка на велосипеді їхала по узбіччю дороги у попутному напрямку. Не зупиняючись, правопорушник втік з місця аварії. Потерпіла, місцева жителька, з травмами голови, переломом передпліччя та забоями госпіталізована у протишокове відділення вінницької лікарні.   

Свідок аварії на своєму автомобілі наздогнав правопорушника, заблокував його та примусив повернутись на місце автопригоди. Розвернувши автівку, правопорушник втік. За словами начальника Липовецького відділення поліції Володимира Гавриша, за пів години поліцейські розшукали автівку та водія, причетного до аварії. Ним виявися 22-річний місцевий житель.

Додамо, автомобіль з ушкодженнями, характерними для ДТП, він сховав на власному подвір’ї за господарською спорудою, а сам сховався у товариша. Свою причетність до аварії чоловік  заперечує. За зовнішніми ознаками підозрюваний у вчиненні аварії знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Під час його освідування драгер показав вміст алкоголю в організмі - 0,67 проміле.

Наразі слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років обмеження волі. 

 

 

Поділитися :