Новини

На Вінниччині поліцейські затримали зловмисника, який викрав та спалив авто

9 листопада 2020, 09:45

Викрадач автомобіля - 34-річний вінничанин, який раніше був засуджений за аналогічні злочини.

Як повідомили на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 6 листопада оперативники Тиврівського відділення поліції розшукали правопорушника, який викрав автомобіль «ВАЗ»у жителя с. Дзвониха. 

Близько 22 години на спецлінію 102 зателефонував 38-річний чоловік. Потерпілий повідомив, що з його подвір'я викрали автомобіль. Як розповів начальник тиврівської поліції Валерій Домбровський, під час розшуку працівники групи реагування патрульної поліції помітили легковик на узбіччі дороги, машина горіла. Зловмисника, який викрав та покинув авто, працівники кримінальної поліції затримали у селі Колюхів Тиврівського району. Чоловік переховувався у нежилому будинку.

Зловмисник - 34-річний вінничанин, який раніше був судимий за аналогічні злочини. З автівки чоловік забрав автомагнітолу та інші цінні речі. Речові докази поліція вилучила.

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Поділитися :