Новини

На Вінниччині розпочався конкурс на посади поліцейських офіцерів громади

26 січня 2021, 11:45

149 поліцейських у громадах замінять дільничних офіцерів та проживатимуть і працюватимуть на території обслуговування. 

Як повідомляють на фейсбук-сторінці Поліції Вінницької області, конкурс на посади офіцерів поліції, які працюватимуть у територіальних громадах, триватиме з 26 січня по 14 лютого. 

У проєкті "Поліцейський офіцер громади" беруть участь 50 територіальних громад Вінниччини. Новообрані поліцейські офіцери будуть цілодобово доступні для населення громади, адже житимуть і працюватимуть вони на території обслуговування. Ці правоохоронці розв’язуватимуть безпекові проблеми своєї територіальної громади.

"Пріоритетним напрямом роботи поліцейського громади є попередження правопорушень, зокрема, домашнього насильства, майнових злочинів. Також вони матимуть повноваження у розслідуванні кримінальних проступків, контролюватимуть напрямок дозвільної системи, безпеку дорожнього руху, проводитимуть превентивну роботи з дітьми, - розповів заступник начальника управління превентивної діяльності Іван Заєь. 

До участі у конкурсі запрошують працівників поліції з вищою освітою, водійським посвідченням та досвідом роботи не менше півтора року. Охочим необхідно заповнити анкету за посиланням.

Поділитися :