Новини

На Вінниччині сирні дегустації поєднали з кінним туризмом

22 липня 2022, 12:33

Голова вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий відвідав у Теплицькому районі підприємство «Ronko», яке виготовляє крафтові сири. Для відвідувачів влаштовують дегустації, поєднуючи все це з кінним туризмом.

Важливо, щоб під час війни економіка продовжувала працювати, а в українців була стабільна робота. Про це у Фб написав голова вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий. Днями він відвідав у Теплицькому районі підприємство «Ronko», яке виготовляє крафтові сири. Смачну та якісну продукцію отримують з натуральної сировини від місцевого фермера.

"Свіже молоко відразу потрапляє у цех, де його переробляють на різні види сирів. Після цього продукція опиняється на полицях фірмових магазинів чи у постійних споживачів завдяки поштовій доставці", -йдеться дописі.

Крім того, підприємство влаштовує сирні дегустації, екскурсії та поєднує все це з кінним туризмом. На туристичній базі живуть 22 коней, включаючи гуцульських коней з Карпат.

"Дякую тепличчанам за їхню працю і за те, що у теперішній складний час вони продовжують боронити свій фронт – економічний, розвивати локальне виробництво і підтримувати туристичну галузь громади", - зазначив голова облради.

                                                                                                                    

Поділитися :