Новини

На Вінниччині запускають проєкт підтримки жінок із родин військовослужбовців «Плюс-Плюс»

22 вересня 2023, 12:36

Учасницям пропонують безкоштовну психологічну та юридичну допомогу, освітні лекції та майстер-класи, а також підтримку в розробці та реалізації власних проєктів. 

За словами організаторів, проєкт підтримки жінок із родин військовослужбовців «Плюс-Плюс» запускають в освітньо-культурному просторі Гончаренко центр Жмеринка.

Ініціатива вже стартувала в Києві, Миргороді, Одесі, Кропивницькому та Подільську. Тепер організатори розширюють проект «Плюс-Плюс» на всю мережу Гончаренко центрів, яка сьогодні нараховує понад 25 просторів у різних містах України.

«Часто відчувається “німий” запит від наших гостей. Жінки отримали нові соціальні ролі, перейнявши на себе додатково чоловічі обов'язки, переживають високий рівень стресу. Тому часто "закопуються" у роботі, щоб дистанціюватися від проблем. А їх потрібно вирішувати, і саме в цьому ми готові допомогти», – каже директорка Гончаренко центру Жмеринка Катерина Семесь.

Участь у проєкті безкоштовна. Аби долучитися до ініціативи «Плюс-Плюс» у Жмеринці, необхідно заповнити коротку форму за цим посиланням.

Фото: Гончаренко центр Жмеринка

Поділитися :