Новини

На Вінниччині затримали чоловіка коли той передавав хабаря керівнику прикордонників за перетин кордону. ВІДЕО

17 червня 2022, 10:40

39-річний чоловік за 2000 доларів США намагався «домовитись» з начальником одного із відділів прикордонного загону про сприяння у незаконному виїзді за межі України.

Як повідомляють на сайті Нацполіції у Вінницькій області, злочин задокументували слідчі обласного главку за оперативного супроводження відділу внутрішньої та власної безпеки по 24 прикордонному загону Державної прикордонної служби України та Управління Служби безпеки України у Вінницькій області.

Злочин стався 16 червня в пункті пропуску "Могилів-Подільський - Отач". Під час перетину кордону чоловік не зміг надати документи, які б дозволили йому покинути межі України. Аби керівник одного із відділів прикордонного загону допоміг йому покинути межі держави без законних на те підстав, зловмисник запропонував неправомірну вигоду, - йдеться у повідомленні. 

Чоловіка затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

За цим фактом слідчим управлінням розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Поділитися :