Новини

"Наслідки коронакризи": на вінницькому заводі «Поділля-Залізобетон» кількість замовлень скоротилась майже на чверть

18 вересня 2020, 16:58

На 20% скоротилась кількість замовлень на вінницькому заводі «Поділля-Залізобетон», через коронакризу. Попри це, на підприємстві зберегли усі 200 робочих місць. 

 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав міський голова Сергій Моргунов, зазначивши, що важливо залучати місцевих виробників до реалізації міських проєктів. Оскільки серед стратегічних інфраструктурних проєктів розвитку Вінниці - будівництво шляхопроводу через залізничний переїзд між вулицями Янгеля та Ватутіна. Міський голова відвідав завод «Поділля-Залізобетон»,  щоб пересвідчитись, що його працівники готові на перспективу освоїти виробництво конструкцій для вантових мостів. Зазначається, що саме на цьому підприємстві виготовляли спеціальні балки, які використали для підсилення Київського мосту. А ще – трамвайні плити для «оксамитового шляху», який влаштували на вулиці Замостянській.

"Для добробуту нашої громади важливо, щоб бізнес розвивався, створював офіційні робочі місця з «білою зарплатою». І ми маємо забезпечити комфортні умови для кожного підприємця чи інвестора" - написав Сергій Моргунов. 

 

Поділитися :