Новини

"Найсучасніша та найефективніша лікарня": у Вінниці завершують будівництво нового корпусу лікарні ШМД

7 вересня 2020, 09:49

Завершується будівництво нового корпусу лікарні швидкої медичної допомоги. Будівельники вже монтують системи «чистих приміщень», в яких підвищені вимоги до стерильності та мікроклімату.

 

Як написав на своїй сторінці у Фейсбук вінницький міський голова Сергій Моргунов, наразі в операційних монтують спеціальні HPL-панелі з гігієнічного матеріалу. Операційний блок оснащують системою вентиляції з подачею повітря ламінарним потоком. Це гарантує підтримку стерильності під час роботи хірургів.

Повідомляється, що внутрішні роботи тривають і в інших зонах. Будівельники оздоблюють приміщення, розводять комунікації. Прокладають мережі лікувальних газів. Вже змонтували 1 з двох ліфтів.

Важливо, щоб усе виконувалось якісно, технологічно і на совість. Для міста – проект стратегічний. Це буде найсучасніша та найефективніша лікарня, яка надаватиме екстрену допомогу. Пацієнтів з численними травмами та постраждалих у ДТП будуть везти саме у цей центр, - написав Сергій Моргунов. 

Міський голова зазначив, що все оснащення буде експертного класу.  Та пообіцяв зробити максимум, щоб медичний заклад почав працювати у наступному році.

Поділитися :