Новини

"Не забуваємо, що в нас війна": вінницькі активісти передали військовим на Сході квадрокоптер

12 жовтня 2021, 15:03

Безпілотник придбали за кошти, зібрані під час фестивалю польової кухні памʼяті Тараса Сича.

Про це Місту над Бугом розповіла голова правління Фонду громади "Подільська громада" Олена Данілова. За її словами, на фестивалі зібрали понад сорок тисяч   гривень, за які спільно із ГО "Мольфар" придбали безпілотник.

"Ще у червні цього року був організований щорічний Фестиваль польової кухні пам'яті Тараса Сича. Його організаторами були і Міський палац мистецтв "Зоря", і "Подільська громада", і дуже багато військових частин підключились. Ми зібрали більшше 45 тисяч гривень. Також перед цим проводили День молоді, і нам теж передали до 5 тисяч гривень. І ми отримали з 59-ої розвідувальної роти запит, що їм потрібен квадрокоптер, який ми придбали і передали спільно з ГО "Мольфар". І отримали дуже приємне відео подяки вінничанам, вінничанкам за те, що не забуваємо, що в нас війна, що є відчуття того, що не залишили наодинці", – розповіла Олена Данілова.

Захисники ж записали відео з вдячністю небайдужим вінничанам. На безпілотний літальний апарат MAVIC 2 ZOOM витратили близько 42 тисяч гривень. Решту грошей використають на облаштування памʼятника Тарасу Сичу. 

 

Поділитися :