Новини

Нові спецавтомобілі отримали рятувальники управління ДСНС у Вінницькій області

9 листопада 2020, 17:04

Рятувальникам трьох підрозділів : Могилів-Подільського, Калинівського району, а також четвертої державної пожежно-рятувальної частини м. Вінниця отримали аварійно-рятувальні машини легкого типу призначені для ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, пошуку постраждалих та надання їм домедичної допомоги. 

Як повідомила «Місту над Бугом» речниця головного управління ДСНС у Вінницькій області Оксана Скришевська, автопарк  Служби порятунку Вінниччини поповнився трьома одиницями спеціальної аварійно-рятувальної техніки, яку область отримала в рамках програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні - від Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Сучасні аварійно-рятувальні машини легкого типу на базі шасі автомобіля  Ford Ranger, призначені для ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод,  пошуку постраждалих та надання їм домедичної допомоги, а також оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

«Отримана нова, сучасна техніка дозволить забезпечувати швидке, ефективне реагування на дорожньо-транспортні пригоди, адже дані автомобілі оснащені усім необхідним обладнанням для ліквідації наслідків аварій та допомоги постраждалим при ДТП. Зокрема, сьогодні ключі від цієї техніки, рятувальникам трьох підрозділів, а саме Могилів-Подільського, Калинівського району, а також четвертої державної пожежно-рятувальної частини, яка знаходиться у м. Вінниця, вручив головний рятувальник області Руслан Шевчук та перша заступниця голови обласної державної адміністрації Наталя Заболотна», - зауважила Оксана Скришевська

Варто зазначити, кожне авто оснащене за сучасними стандартами. Укомплектоване усім необхідним обладнанням, а саме: гідравлічним аварійно-рятувальним обладнанням, первинними засобами пожежогасіння, засобами навігації та оповіщення та освітлювальною установкою.

 

 

Поділитися :