Новини

"Новорічна лабораторія": вінничан запрошують долучитися до Всеукраїнської благодійної акції

4 грудня 2020, 09:48

Громадський центр "Волонтер" пропонує усім небайдужим придбати новорчіні подарунки діткам з родин у складних життєвих обставинах.

Як повідомили на фейсбук-сторінці Всеукраїнського громадського центру "Волонер", нещодавно відбувся старт благодійної акції, приуроченої до новорічних свят. Усім небайдужим активісти пропонують зробити подарунки дітям з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах. 

"Хто ці діти? Це ваші сусіди та сусідки, які на шляху зростання вже зустрілися з труднощами і, часом, дружня рука і підтримка в найнеобхіднішому дасть надію. Що означає бути дитиною? Це, серед іншого, означає вірити у дива... Хлопці і дівчата, чиї батьки наразі не в змозі самі творити вдома новорічне диво, стануть трохи по-дитячому щасливішими, якщо на їхньому новорічному столі вдома з'являться солодощі, а після свят до школи можна бути піти у новому теплому взутті чи курточці", - йдеться у дописі.

Для того аби долучитися до акції, необхідно:

  1. Перейти за посиланням. Там ви побачите список дітей, які знаходяться у складних життєвих обставинах, та чекають на подаруночки до Нового року.
  2. Обрати дитину, бажання якої ви б хотіли здійснити!
  3. Записати свої контактні дані у відповідних комірках документу (ви можете обрати як одну дитину, так і один конкретний подарунок).
  4. Придбати подарунок та передати його в пункт збору або відправити Новою Поштою до 25 грудня.

Минулого року вдалося зібрати подарунки для 171 однієї дитини. Цього року, враховуючи пандемію, на подарунки чекають 89 дітей. 

Поділитися :