Новини

Нову екскурсію «Таємниці музею пана Заваркіна» найближчим часом презентують у Вінниці

28 жовтня 2020, 15:18

Йдеться про відкриття четвертої зали, яка слугувала кабінетом колишнього власника пана Заваркіна і до цього часу була недоступною для відвідувачів. 

Про це  "Місту над Бугом" повідомив власник музею-кав’ярні Олександр Абрамчук. Він обіцяє, що кожна екскурсія «Таємниці музею пана Заваркіна»  буде унікальною, оскільки інформації та експонатів назбирали багато. Каже, що екскурсій супровід забезпечуватиме особисто.   

"Чому така назва? Ну, по-перше, те, що виставлено в залах музею, те, що може кожен побачити, - це не повний обсяг експонатів, які є в музеї. Є ще таємнича четверта зала – кабінет колишнього власника. Ми вирішили привідкрити трохи цю таємницю. Кожна екскурсія буде не схожа на попередню тому, що музей пана Заваркіна має велику колекцію годинників кишенькових. Декілька таких екземплярів дуже рідкісних, які будуть на цій екскурсії показані", - зазначив Олександр Абрамчук 

Також Олександр Абрамчук розповів, що серед експонатів буде представлено рідкісні екземпляри  кишенькових годинників,  колекцію поштових карток та подільських пляшок. Учасників  буде не більше 12-ти, а триватиме екскурсія в середньому годину.

"До мене звернувся мешканець нашого міста Сергій Миколайович Капуста, який дуже часто буває в цьому закладі. Він має найбільшу у Вінниці колекцію поштових карток старовинної Вінниці. І він запропонував, каже: «Я тобі для цієї екскурсії надам два чи три альбоми рідкісних поштових карток». Він планує у Вінниці в майбутньому відкрити музей подільської пляшки, тому що він збирає старовинні пляшки від пива, води. І він каже, що я тобі ще надам декілька дуже цікавих пляшок. Це будуть авторські екскурсії, і я можу вам авторитетно заявити, що кожна екскурсія буде інша", - прокоментував Олександр Абрамчук   

Проводитимуть екскурсії з середини листопада, але усе залежатиме від епідемічної ситуації у місті, - зазначив пан Олександр. Її вартість  становитиме 400 грн і у цю суму ввійде екскурсійний супровід власника кав’ярні-музею, фірмові наливки, чай, кава та смаколики.  Екскурсії проходитимуть з дотриманням протиепідемічних вимог.

 

Поділитися :