Новини

"Об'єднались заради перемоги": з початку війни на базі БФ "Вінниця – комфортне та безпечне місто" працює Гуманітарний штаб

20 березня 2022, 14:57

Волонтери допомагають підрозділам тероборони, ЗСУ, переселенцям та мешканцям міст, де ведуться активні бойові дії. 

Щодня у штабі сортують допомогу, отриману з Європи. Це побутова хімія, засоби особистої гігієни, одяг, каремати, спальники, ковдри, палатки, харчування тривалого зберігання для дорослих і дітей, їжа для тварин, аптечки й медичне устаткування. Очікують на спорядження для військових.

Засновник фонду Андрій Ковальов прийняв рішення про відкриття спецрахунків для збору коштів. Усі, хто має бажання підтримати ініціативу, може зробити внесок у гривні на картку ПриватБанку: 4246001003486457.

"Усі об'єдналися заради перемоги. Настрій піднесений, патріотичний, робота команди волонтерів кипить активно, адже намагаємося підтримати всіх і кожного. Радіємо добрим новинам із фронту, що додає енергії та віри в мирне майбутнє. Щиро вдячні нашим закордонним партнерам, які у цей трагічний для українського народу час простягнули руку дружби і надають таку важливу допомогу", - каже Андрій Ковальов.

Фото: БФ "Вінниця – комфортне та безпечне місто"

Поділитися :