Новини

Організатори Vinnytsia Jazzfest-2021 оприлюднили вимоги до відвідувачів заходу

27 вересня 2021, 16:45

Нові правила діятимуть у зв’язку із введенням «жовтої» карантинної зони з 23 вересня.

Нові карантинні правила зазначають, що театри, концертні майданчики, кінотеатри, ресторани та інші заклади можуть працювати без обмежень «жовтої» зони, якщо 80 % працівників і 100% відвідувачів щеплені принаймні однією дозою вакцини від COVID-19.

Як повідомляють на офіційній фб-сторінці, серед команди Vinnytsia Jazzfest  та артистичного складу фестивалю 82%  вакцинованих (однією чи двома дозами), що дозволяє не застосовувати обмеження під час заходів за умови перевірки документів у всіх глядачів фестивалю. Тому організатори прийняли рішення не скасовувати вистави і концерти та не застосовувати обмеження місць.

Але, щоб зусилля не були марними, потрібно пройти температурний скринінг при вході та заздалегідь приготувати й пред’явити при вході будь-який з наступних документів:

  • «Зелений» сертифікат про повну вакцинацію;
  • «жовтий» сертифікат про введення 1-ї дози вакцини;
  • Міжнародний сертифікат про вакцинацію;
  • Довідка 063 (видається сімейним лікарем);
  • Довідка про одужання від covid-19;
  • Результат плр-тесту covid-19, зроблений не раніше 72 годин до заходу;
  • Результат експрес-тесту covid-19, зроблений у день проведення заходу;
  • Результат тесту (довідка) про наявність антитіл до covid-19.

Правила, встановлені Постановою Кабінету Міністрів України №954 від 13.09.2021р., є обов’язковими для виконання та не застосовуються для осіб молодших за 18 років.

Для найбільш поширених питань, організатори підготували відповіді:

1. Якщо Ви не маєте бажання виконувати встановлені правила, є «активним противником вакцинації» і відповідно - не пред’явите будь-який з вищенаведених документів, Ви не будете допущені на захід.

  • Тоді до 30 вересня телефонуйте на номер +380 (67) 369-00-25 для узгодження процедури повернення коштів;
  • Зверніть увагу, 100% коштів будуть повернені лише у випадку, якщо до початку концерту залишиться 24 години.  У інших випадках претензії не прийматимуться, адже правила встановлено Постановою Кабінету Міністрів України №954, виконання якої є обов’язковим для всіх.

2. Якщо Ви не можете отримати будь-який з вищенаведених документів (наприклад, щойно вакцинувались 1 дозою і не встигли отримати документ, готуєтесь до вакцинації, перехворіли без симптомів, тощо), але маєте бажання відвідати фестивальні заходи і готові виконувати встановлені правила.

  • Завантажте, роздрукуйте та заздалегідь заповніть заяву-зобов’язання встановленого зразка про причини відсутності у вас вищенаведених документів. Завантажити заяву-зобов’язання можна тут або тут;
  • Заздалегідь придбайте респіраторну маску класу FFP3 (продається у будь-якому медичному чи будівельному магазині), при вході здайте заповнену заяву контролеру і не знімайте респіраторну маску протягом всього заходу.

Нагадаємо, цьогоріч Vinnytsia Jazzfest відбудеться 1-3 жовтня: 1 жовтня в театрі ім. М. Садовського (вул. Театральна,13), 2-3 жовтня в аеропорту «ВІННИЦЯ» (Гавришівка, Вінницька ТГ).

Поділитися :