Новини

Підприємець з Донеччини релокував до Вінниці стоматологічний бізнес

7 липня 2022, 10:06

Подружжя Олександр та Марина Золотенки раніше купувало у Вінниці матеріали для власної клініки. Після повномасштабного вторгнення Росії до України, родина знайшла у нашому місті  не лише прихисток, а й можливість відкрити власний стоматологічний кабінет.

Як  повідомляють на сайті міської ради, Олександр та Марина Золотенки залишили на Донеччині дім, друзів та улюблену справу. Втім, чоловік не нарікає, каже, головне, що вдалося вирватися з пекла. 

«З Вінницею я знайомий вже досить давно, – каже Олександр. – Саме у Вінниці ми закуповували матеріали для нашої клініки у Костянтинівці. Тому, коли настав час приймати рішення, обрали Вінницю». Що таке ставати на ноги з «нуля» подружжя Золотенків знає не з чуток, адже вже вдруге через війну було змушене залишити рідну домівку. Вперше, що таке «рускій мір» Марина та Олександр побачили у Горлівці 2014 року. Тоді родина поспіхом евакуювалася до Бахмута, а згодом і до Костянтинівки.

 

У Костянтинівці, після важкої адаптації, сім’ї Золотенків вдалось налагодити нове життя. Олександр став директором муніципальної стоматологічної поліклініки та планував розвивати заклад далі. Але 24 лютого війна знову наздогнала подружжя. То вдруге довелось переїздити через війну.  6 квітня Олександр Золотенко разом зі дружиною, племінницею та з молодим колегою приїхав у Вінницю. Тут вони офіційно зареєструвались як ВПО. Підприємець відкрив та облаштував власний стоматологічний кабінет.

«Я дуже вдячний Вінниці та вінничанам за те, що нас прийняли, – каже Олександр. – Мені подобається це місто, тому що тут все обдумано, комфортно та красиво. Я з повною впевненість можу сказати, що Вінниця – європейське місто».

У майбутньому Олександр планує, по можливості, розширювати бізнес та надавати робочі місця для відповідальних  фахівців. Також чоловік зазначив, що після завершення війни залишиться  у Вінниці.

                                                   

 

Поділитися :