Новини

«Подорожуй – навчаючись»: молодь Вінниці запросили на освітній захід

6 жовтня 2020, 10:10

Школярів, студентів та молодь міста навчатимуть лайфхаків необхідних для участі в освітній програмі  Erasmus. 

Кураторка програми  Erasmus  Катерина Франчук прокоментувала "Місту над Бугом", як під час освітнього заходу у Вінницькому обласному молодіжному центрі "Квадрат", всім присутнім  розкажуть про молодіжні обміни й тренінги  в різних куточках світу, в яких можна взяти участь майже безкоштовно. Молодь матиме змогу отримати практичні навички, як правильно писати мотиваційні листи та заповнювати заявку учасника освітньої програми, отримає відповідь про найпоширеніші помилки у заявках від тих, хто відбирає учасників та учасниць. Нагадаю, в Єврокомісії програму Erasmus назвали найуспішнішою освітньою програмою ЄС і важливим інструментом боротьби з молодіжним безробіттям.

«Проєкт освітні можливості для молоді – він у нас має систематичний характер. Будуть розповідати про різні можливості стажування, навчання для молоді за кордоном, а також короткострокові проєкти на три дні, тиждень, десять днів. Зазвичай розповідаємо про країни Європи, вони є більш доступними для нас українців, але іноді бувають інші країни світу у тому числі можливості, які доступні в Америці. Ми будемо розповідати про мотиваційні листи, як їх подавати на подібні такі проєкт і де робити резюме для подачі на такі проєкт. Існує спеціальний сайт, будемо про нього розповідати й говорити як все краще заповнити» - розповіла пані Катерина Франчук

Освітній захід «Подорожуй – навчаючись» відбудеться в молодіжному центрі «Квадрат»  8 жовтня, початок – о 18-30.  На зустріч, яка відбудеться в режимі офлайн, запрошують школярів, студентів та молодь до 35 років. Вхід вільний. Охочим потрібно попередньо зареєструватися на Facebook сторінці молодіжного центру «Квадрат».

Додамо,  що   у молодіжному центрі «Квадрат» переконані - карантин саме час для пошуку нових можливостей.

Поділитися :