Новини

Подякою міського голови нагородили вінничанина, який допоміг перейти дорогу жінці з вадами зору

14 вересня 2021, 11:17

Святослав Кравчук проявив людяність, водночас десятки авто проїжджали повз, ніяк не реагуючи на розгублену жінку.

Як ідеться на сайті міськради, подяку Святославу Кравчуку вручив заступник міського голови Андрій Очеретний за дорученням Сергія Моргунова.

"Минулого тижня у Вінниці трапився випадок, коли людина з вадами зору не могла перейти дорогу на вулиці Пирогова. Святослав допоміг цій жінці і показав своїм прикладом, як потрібно поводитись у таких ситуаціях. Тому міський голова Сергій Моргунов відзначив його Подякою", – каже Андрій Очеретний.

За словами Святослава Кравчука, така поведінка є нормою. Чоловік розповів, що у нього є двоє дітей і він їм часто повторює, що завжди потрібно робити гарні справи, навіть якщо цього ніхто не помічає, адже це робить життя кращим.

"Я бажаю людям, щоб вони завжди допомагали один одному, адже позитивні зміни починаються з кожного з нас. Жінка не бачила кольору світлофору, була дезорієнтована і не знала куди йти. І з мого боку було правильно перевести її через дорогу.  Думаю, що так повинен робити кожен", – зазначив Святослав Кравчук.

Фото: Фейсбук/Сергій Моргунов

Цей вчинок на своїй фейсбук-сторінці прокоментував міський голова Сергій Моргунов. За його словами, з такими людьми наша громада стає сильнішою.

"Сьогодні від імені всієї громади подякували за небайдужість і гідний вчинок. Хоча для Святослава – це норма, він звик допомагати людям, і незнайомим також. Покращувати цей світ треба починаючи з себе, переконаний хлопець. Каже, що так сім’я виховує і своїх двох діток. І що найважливіше – власним прикладом", – наголосив міський голова.

Поділитися :