Новини

Поліція затримала мешканця Вінницького району, який обікрав будинок свого сусіда

4 травня 2022, 10:51

Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як ідеться на Facebook-сторінці Вінницького районного управління поліції, третього травня надійшов дзвінок від 36-річного жителя с. Медвеже Вушко з повідомленням, що невідома особа, скориставшись його відсутністю протягом останнього тижня, викрала з будинку електроінструменти, бензопилу та гайкові ключі. 

За словами начальника Відділу поліції №3 Вінницького районного управління поліції Ігоря Чебана, слідчо-оперативна група встановила, що у помешкання потерпілого зловмисник потрапив шляхом підбору ключа до вхідних дверей. Протягом кількох годин встановили та затримали особу, причетну до цього злочину. Правопорушником виявився 54-річний сусід потерпілого. Його причетність до злочину підтвердили речові докази, вилучені слідчими з місця події, та виявлені у його будинку інструменти потерпілого.

Наразі слідчими готуються матеріали для оголошення затриманому про підозру, за фактом вчинення крадіжки. Покарання передбачає до восьми років позбавлення волі. Правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Читайте також:
"Пізнай Вінницю": у місті провели перші безкоштовні екскурсії для вимушених переселенців

Поділитися :