Новини

Польські вчителі проведуть серію уроків для школярів Вінниці

18 лютого 2021, 12:00

Перший інтегрований урок відбувся 17 лютого.

Як розповіла в ефірі "Часу змін" директорка департаменту освіти Вінницької міської ради, протягом лютого та березня педагоги закладів освіти польського міста Кельце та Вінниці проведуть серію інтегрованих онлайн-уроків. 17 лютого відбувся перший такий урок для учнів ІІ-ІІІ курсів лінгвістичного відділення комунального закладу "Навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – ліцей №7 Вінницької міської ради" та вихованців ліцею №5 міста Кельце.

Заняття для учнів проводила педагог ліцею № 5 міста Кельце Магдалена Слома, до уроку долучилися вчителі польської мови ліцею №7 Олена Гуменюк та Вікторія Гузовська. На занятті школярі вивчали цікаві факти про Сонячну систему, моделювали політ космічного зонду, проходили вікторину за підсумками заняття.

Фото: Facebook/Вінницька міська рада

"На початку березня колектив польського ліцею познайомить учнів міста Кельце та колектив цього закладу з цікавинками нашого міста, з видатними постатями, які пов'язують наші міста міцною дружбою. Подібні заходи будуть проводитися в інших закладах освіти. Ми спрогнозували це поки що онлайн. Я сподіваюся, що по закінченню карантину ці всі зустрічі обов'язково перейдуть в офлайн-формат", - розповіла Оксана Яценко.

Поділитися :