Новини

Понад 200 годин безкоштовних занять із дітьми провели вінницькі майстри й викладачі в рамках благодійного проєкту "ВінОК"

21 липня 2022, 09:47

Проєкт стартував місяць тому і за цей час набув чималої популярності серед вінничан та гостей нашого міста.

Майстер-класи можуть відвідувати діти від 6 до 15 років. Як зазначила співорганізаторка благодійного проєкту безкоштовних занять для дітей "ВінОК" Катерина Ботвіннік, наразі діють прикладні, інтелектуальні, декоративні та спортивні майстерні.  

"Більше 200 годин занять ми провели з різними вінницькими майстрами, які проводять творчі, спортивні, інтелектуальні заняття для наших діток: і вінницьких, і гостей міста. Абсолютно всі діти з Вінниці можуть відвідати різноманітні безплатні заняття, просто зареєструвавшись", - каже Катерина Ботвіннік.

Кожну з локацій було обрано з огляду на воєнний стан. Тож під час повітряної тривоги діти можуть, перебуваючи у безпеці, продовжувати заняття. Зареєструватись на майстер-класи можна на фб-сторінці події та у телеграм-каналі. Там є актуальна інформація щодо роботи кожної з майстерень і розклад занять. 

"Ця чудова історія стала можливою завдяки нашим чудовим майстрам, завдяки локаціям, які безплатно відчинили свої двері. Це молодіжний центр «Квадрат», Хаб  «Місто Змістів», СК «Колос» та інші. Також, завдяки підтримці ГО «Смарт Освіта», «Загартовані Серця»,  «Боже, вільна школа» та благодійного фонду « LifeStyle Camper». Працюємо для вас та сподіваємось, що «ВінОК» буде квітнути ще цілий рік!" - наголосила пані Катерина.

Також організатори планують долучити до проєкту дітей молодшого віку, 5-6 років. Для них відкриють програму підготовки до школи.

Розклад занять, які відбудуться найближчим часом, знайдете за посиланням.

Фото: "ВінОК"

Поділитися :