Новини

Понад 230 робочих місць створено на базі підприємств, які релокувалися у Вінницю

30 травня 2022, 13:52

Наразі до нашої громади перемістили свої потужності 23 підприємства, 20 з них уже працюють.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав заступник міського голови Андрій Очеретний. Зазначається, що переважна більшість працівників залучена у сфері транспортних перевезень (особливо зернових культур), логістики та сфері виробництва і переробної промисловості.

Наше завдання - допомогти бізнесу залучити більше людей, тобто створити нові робочі місця. Звісно, керівники зацікавлені у переміщенні штатних працівників, втім вакансії знайдуться для вінничан та вимушених переселенців, - пише посадовець. 

Повідомляється, що планує набір людей на виробництво й релокований завод UBC Group, який займається виготовленням холодильного обладнання. А також “Abifarm” - завод, що виробляє аналоги кариматів та матраців зі спінених пластиків, мобільні розкладачки тощо.

Поступово нарощує свої потужності й завод STALEKS.

Вінницька міська рада пропонує для релокованого бізнесу відповідні складські, виробничі приміщення для роботи підприємств, де є всі умови для розгортання діяльності. Вдається також допомогти у пошуках офісних приміщень, - йдеться в дописі Андрія Очеретного. 

Поділитися :