Новини

Понад 660 чотирилапих вакцинували у Вінницькому Муніципальному притулку для тварин з початку року

21 липня 2022, 13:19

У закладі на постійній основі проводять ветеринарні огляди. Собакам та котам здійснюють вакцинацію, біостерилізацію та інші санітарні заходи.

Як ідеться на сайті міськради, за півріччя у притулку прооперували 684 тваринки, яких відловили на вулицях міста або господарі яких звернулись по допомогу. 

Також працівники забезпечують ідентифікацію тварин з внесенням всіх даних про неї та фото до муніципального реєстру. Навіть якщо чотирилапих повертають у місце вилову для вільного проживання, то щорічно проводять ревакцинацію та контролюють наявність візуальної ідентифікації.

Всі ці заходи дозволять знизити ризик виникнення різних захворювань, спільних для людей і тварин, а також запобігти випадкам агресивної поведінки собак та відповідно усунути небезпеку для людей. Відбувається постійно ротація: когось із собачок прилаштували, хтось з'являється новий. Наразі близько 85 чотирилапих чекають на нових господарів.

«Вінничани можуть відвідати притулок і обрати собі вихованця! А діти можуть здійснити свою мрію та завести домашнього улюбленця! Наразі всі собаки, які є у нас чекають своїх господарів, тому ми запрошуємо усіх долучитись до доброї справи та обрати собі чотирилапого друга», - говорить начальник Муніципального притулку для тварин Леонід Зелінський.

Вінничани, які бажають знайти собі вірного друга, можуть звернутись до притулку. Він розташований на вул. Гонти 26Е. Телефони: 0673838377 та 0673834009

Фейсбук-сторінка: www.facebook.com/vinmsfa

Поділитися :